Notre politique coloniale - Lippens, Maurice August (Bruxelles : Goemaere, Ad., 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit Revue Economique Internationale, februari 1928.
Frans
Brochure
Keywords: kolonialisme; Belgisch Congo