Au service de la colonie - Cayen, A. (Bruxelles : Librairie de la Grand' Place, 1938)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: Cayen, A., dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Politiek programma der Katholieke Unie voor den Verkiezingstrijd 1936. Nummer 14.
Frans
Monografie
Keywords: kolonialisme; Belgisch Congo