De koloniale politiek : verkiezingstrijd voor 't jaar 1936. - Katholieke Unie van België (Brussel : Katholiek Unie van België, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Politiek programma der Katholike Unie voor den Verkiezingstrijd 1936. Nummer 14.
Nederlands
Brochure
Keywords: kolonialisme