Rapport van de Commissie, ingesteld door den Stedebouwkundigen Raad van het Nederlandsch Instituut voor Volkshuisvesting en Stedebouw - Scheltema; Nederlandsch Instituut voor Volkshuisvesting en Stedebouw (Nederlandsch Instituut voor Volkshuisvesting en Stedebouw, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit "Gemeentebestuur", augustus 1934.
Nederlands
Verslag
Keywords: huisvesting