Twaalfde statutair congres 7 mei 1992 : over de periode 1988-1991. - ACOD-gewest Antwerpen (Antwerpen : ACOD, 1992)
Bevat volgende bundeltjes: - dagindeling- lijst genodigden- lijst van degene die een kongresmandaat krijgen als lid van het GUIB- lijst kongressisten- lijst van degene die een kongresmandaat krijgen- invulformulier Vraag om tussekomst- nota's- brief van 21 december 1988 van ACOD aan de leden van het Nationaal uitvoerend bureau, Gewestelijk bureau ABVV-Antwerpen en ABVV-Turnhout- diskussienota van maart 1989- statuten ACOD- tekst De demokratische werking van onze instanties (december 1989)
Nederlands
Brochure