Een en ander over het landbouwvraagstuk - van der Sluis, W. (Amsterdam : Instituut voor Arbeidersontwikkeling, 1922)
Bibliotheek E. Anseele
De Wilde Roos wordt uitgegeven onder leiding van Koos Vorrink.
Nederlands
Brochure
Keywords: landbouw