Onze scholen : onze buitenschoolsche werken en wat ze doen voor onze kinderen - Eekelers, Willem (Antwerpen : Gemeentebestuur van Antwerpen, 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: Stedelijk onderwijs; Antwerpen