La situation économique de la Wallonie - Firket, Maurice (Liège : Association Catholique, 1935)
Bibliotheek E. Anseele
Verslag voor het congres in Luik, 28 april 1935 voor de Association Catholique en Ligue des Travailleurs Chrétiens.
Frans
Brochure
Keywords: economie; Wallonië