Verslagen der dagen voor stedebouw en volkshuisvesting 25 en 26 april 1931. - Bond der Belgische Steden en Gemeenten; Nationale Maatschappij voor Goedkope Woningen (Brussel : Bond der Belgische Steden en Gemeenten, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: huisvesting