Beschrijvingsbrief voor het drie en veertigste congres der sociaal-democratische arbeiderspartij in Nederland op 27, 28 februari en 1 maart 1937 in de dierentuin te 's Gravenhage - Hoogland, P.; Sociaal-democratische Arbeiderspartij (SDAP) (Amsterdam : SDAP, 1937)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie