Rapport betreffende de vereffening van ongelijkmatige gevolgen voor de grondeigenaren ten gevolge van uitbreidingsplannen, rooilijnen en plannen tot verbetering binnen de bebouwing. - Vereeniging van Nederlandsche gemeenten en Nederlandsch Instituut voor volkshuisvesting en stedebouw (Vereeniging van Nederlandsche gemeenten en Nederlandsch Instituut voor volkshuisvesting en stedebouw, 1933)
Bibliotheek E. Anseele
Overdruk uit "Gemeentebestuur".
Nederlands
Verslag
Keywords: huisvesting