De verkeersweg op de wereldtentoonstelling te Luik 1930 : de verkeersweg door de eeuwen heen 1830-1930. De moderne wegverhardingen - Jansens, C. (Brussel, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: verkeer