Catalogus der tentoonstelling van grafisch werk van Jozef Cantré van 10 december 1932-15 januari 1933 : een oogst van grafisch werk 1908-1932 - Engelman, Jan ([Antwerpen] : Museum Plantin-Moretus, 1932)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: Cantré, Jozef