Liberale Kring Rabot en Brugsche Poort aan den heer François Schauvliege, ondervoorzitter, 1894-1929 ter gelegenheid van het 35-jarig jubelfeest 27 october 1929. ([Gent], 1929)
Bibliotheek E. Anseele
Bevat namen leden verschillende organisaties Rabot en Brugschepoort
Nederlands
Monografie
Keywords: Schauvlieghe, Fr; lidmaatschap