Parlementsverkiezingen : uitslagen der verkiezingen van 26 mei 1929 : volledige vernieuwing van Kamer en Senaat. (Brussel : Moniteur belge, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: Parlementsverkiezingen van 1929