Samenstelling van het bedienden-personeel en vaststelling van jaarwedden op 1e januari 1931 : gemeenteraad 23 maart 1931. - Stad Gent (Gent : SM Volksdrukkerij, 1931)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: bedienden