Koninklijke Nederlandsche Schouwburg : lastenboek van de vergunning voor 1931-32, 1932-33 en 1933-34. - Stad Gent (Gent : SM Volksdrukkerij, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure
Keywords: Koninklijke Nederlandse Schouwburg; marxisme