Congres gehouden te Antwerpen den 12 oct. 1930 ter gelegenheid van de Wereldtentoonstelling Antwerpen 1930 : verslag. - Nationale tuinbouwleeraarsbond en pomologische vereeniging van België (Nationale Tuinbouwleeraarsbond, 1930)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Verslag
Keywords: wereldtentoonstellingen; tuinbouw; Antwerpen