Le syndicalisme et le plan. - Duret, Jean; Guiader, Emile; Laurat, Lucien (Paris : Pierre Ganivet, 1934)
Bibliotheek E. Anseele
Nummer Revue du Syndicalisme et de l'humanisme.
Frans
Brochure
Keywords: syndicalisme; Plan van de Arbeid