Dit is die istory van Troyen van Jacob van Maerlant, naar het vijftiendeeuwsche handschrift van Wessel van de Loe met al de middelnederlandsche fragmenten, diplomatisch uitgegeven / 2 - De Pauw, Napoléon; Gaillard, Edward (Gent : A. Siffer, 1889)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie
Keywords: romans