Voordrachten over de grondwet : het grondgebied, de grondwettelijke vrijheden - Rolin-Jaequemyns, G. (Gent : Rogghé, 1871)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie
Keywords: grondwet; grondwettelijk recht