Zangzaad voor kampeerders [Bladmuziek] : een bundel liedjes : eerste deel. - Wolsey, Boy; Van Vliet, Wim; Waldorp, Jan (Baarn : Hollandia.)
Deze bundel bevat volgende liederen
Kamplied
Faria
Handwerksburschenlied
Das Wandern
Kein schöner land
It aint gonna rain no more
Le petit navire
La charrette
The old folks at home
Polly Wolly Doodle
Hört, ihr herrn!
De roode vlam
Heute wollen wir
Matrosenlied
John Brown
Bianca
A tavern in the town
A stirring romance
Monsieur vous êtes jeun' homme
Philomeen
My bonnie
Schwarzbraun ist die haselnuss
Juanita
Trouwe liefde
Wenn alle brünnlein fliessen
The blue bells of Scotland
Bin I mit Mei verlange
De dochter van den dominé
Malbrough
Petrus
Oh! Susanna
Ellie Rhee
Schoon lieveken
Auprès de ma blonde
Clementine
The red river valley
Tic e tic e toc
Hand und Liese
She was
De haaienbruiloft
Die kat kom weer
The bear
If you ever
Op zekere boerderij
De kenienekes
Onze poes
Deux éléphants
De pastoor z'n koe
De kikvorsch
Onze hond
Das schäfermädchen und der kuckuck
't Peerd van oome Loeks
Three whte pigeons
Colombus
De morgenstond
Der schneider jahrestag
The mowed meadow
De hartstochtelijke visscher uit Soeren
Ain boer wol noar zien noaber tou
Der tod von Basel
Napoleon avec Marie louise
Solomon Levi
Eine schaurige mordgeschichte
Old black Joe
De boom stond op den bergen
Old kentucky home
Nieuwediep
De speelman
In pompé
Good night
Gewoonte!
Horch was kommt von draussen'rein?
Flandren in not
Le prisonnier de Nantes
The Spanish guitar
Wenn die soldaten
Bobbejaan klim die berg
Jingle bells
Le joli tambour
La cantinière
Jugend
Die gedanken sind frei!
Wenn wir marschieren
Alouette
Wij zijn jong
Het boembalied
God made men
Bevat 180 liederen
Engels
Nederlands
Duits
Partituur
Keywords: liederen; partituren