Zangzaad voor kampeerders [Bladmuziek] : een bundel liedjes : tweede deel. - Waldorp, Jan; Van Vliet, Wim (Baarn : Hollandia.)
Deze bundel bevat volgende liederen
Muss I denn zum städtele 'naus
Jetzt kommt die zeit
Laat ons zingen
Bij 't krieken der dagen
Hoch auf dem gelben wagen
Mädele, ruck ruck ruck
Een vreemde arme snuiter
Auf, auf, ihr wandersleut
Ein heller und ein batzen
Es zogen im sonnigen segen
Musketier seins lust'ge brûder
Als de zondag is verschenen
Wij leven vrij
Een draaiersjongen
Padvindersmarsch
Vlaggelied
Limburg, mijn vaderland
Jamboree-liedje
Wohlauf noch getrunken
Barnum en Baily
Wohlan die zeit ist kommen
Und wenn wir marschieren
Vaalrivier vallei
De zilvervloot
Pack up your troubles!
Pak al je zorgen
Mijn Nederland
In die groote stad Zaltbommel
The rich king of Connecticus
Alpenquartet
Op den weg naar Rome
Listen to my tale of Woe
Bub und Spinne
Morningsong
Abdul Adulbul Amir
Frère Jacques
Vader jacob
Anti lawaai campagne
Het lied van graaf Puck
We're here for fun
The Derby ram
The haunted Churchyard
The animals
Een krab en zoo
Stumpfsinn
Hans geht nach Siegenheim
De Zoeloes
My name is John Johnson
Here we sit like birds
Bohunkus and Josephus
Brand in Mokum
London's burning
De opperstureman
Unter the spreading chestnuttree
Op een postkantoor
The zweetest girl
Meimorgen
Een haring en een oester
In dem lande der Chinesen
Rot ist die liebe
Froh zu sein
John Peel
All the birds
Holeri Kuckuck!
John Brown's farm
Hessel
Auf der Lüneburger heide
Tiktakcanon
Cock Robin
Een karretjen
Ich weis e klein hâusche
Das lieben bringt gross' freud'
Es hatt' ein bauer
Een enkel duivels wijf
Kittie
Die steweltjies van Sannie
Sarie Marijs
Sannie Brandt
Billy Boy
Get away, old man
Riding down from Bangor
Comin' thro' the rye
La jeune fille
Cockles and mussels
Beautiful isle of the sea
Carry me back to old Virginny
Hard times come again no more
Gentille bateliere
The Spanisch cavalier
Calme du soir
De kleinste
Het avondklokje
Die winter is verganghen
De olle speulman
Down in the canebreak
Salâ moet er nu gezaaien zijn
De klokken van Haarlem
Unterländers heimweh
Flammen empor
In maien
Es steh'n drei birken
Alles schweiget
Aus der jugendzeit
Der steirabua
De kille
Aloha oe
Good night ladies
Auld lang syne
Vaarwel en goede nacht
Ade zur guten nacht
Wilhelmus
Goeden nacht-yell
Bevat 175 liederen
Engels
Nederlands
Duits
Partituur
Keywords: liederen; partituren