Perspectives sur la sociologie contemporaine - Janne, Henri (Bruxelles : Institut de Sociologie Solvay, 1955)
Bibliotheek Camille Huysmans
Cursus gegeven aan de handelsingenieurs van de ULB, 19 maart 1955 in het kader van het 50-jarig bestaan van de Handelschool Solvay
Frans
Brochure
Keywords: sociologie