Tienjarenplan voor de economische en sociale ontwikkeling van Ruanda-Urundi. - Ministerie van Koloniën (Brussel : Editions De Visscher, 1951)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Monografie
Keywords: Ruanda-Urundi.