Guldensporenslag herdenking [Bladmuziek] : groot zangfeest : donderdag 11 juli 1957 te 20 uur op de Kouter met feeërieke verlichting : officieel programma met tekst der liederen. - Gras, Leonce; Stad Gent; Gentse Oratoriumvereniging; Sint-Lutgardis Zangkoor (Gent : Stad Gent, 1957)
Deze brochure bevat volgende liederen
Het lied der Vlamingen
Vlaanderen
Mijn Vlaanderenheb ik hartelijk lief
Omdat ik Vlaming ben
Strijdkreet
Daar liep een meisje
Als hier een pot met bonen staat
Al die willen te kap'ren varen
T' Carillon van Duinkerken
Rij maar an!
Gertjie
Lied van mijn land
De Schelde
Vlaanderen, dierbaar land!
Arteveldelied
Beiaardlied
Mijn zoetlief
't Ros beiaard
Het loze vissertje
Gekwetst ben ik vanbinnen
Ig seg adieu
Reuzelied
Wij zin bereid
Groeninghe
De Vlaamse leeuw
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen