Palestine : land of promise - Lowdermilk, Walter Clay; Russell, John (London : Gollancz, 1944)
Bibliotheek Camille Huysmans
Engels
Monografie
Keywords: economie; landbouw; joodse nederzettingen; Palestijnse kwestie; Palestina