Belgische woche Düsseldorf : 15-22 april 1956. (Düsseldorf : Werbe- und Verkehrsamt det Stadt Düsseldorf, 1956)
Bibliotheek E. Anseele jr.
Bezoek van Minister van verkeer Edward Anseele jr. aan Düsseldorf
Duits
Brochure