Discos de las brigadas internationales [Bladmuziek] : Lieder der 11. internationalen Brigade - Weinert, Erich (Barcelona, 1937)
Deze bundel bevat volgende liederen
Los cuatro generales
Das lied von der Einheitsfrotn
Lied der internationalen brigaden
Die Thälmann-Kolonne
Hans Beimler
Die Moorsoldaten
Duits
Bladmuziek
Keywords: liederen