Samen zingen wij! [Bladmuziek]. - Kommunistische Jeugd van België (KJB) (Brussel : KJb, 1966)
Deze brochure bevat volgende liederen
Lied van de Wereldfederatie van de Demokratische Jeugd
De Internationale
De Vlaamse Leeuw
Badiera Rossa
De Stormbrigade
Hier staan tot afscheid
Die Thalmann-kolonne
Kameraadschapslied
We shall overcome
Volksjeugdlied
Los cuatro generales
Lied der Sovjet-partizanen
Bella Ciao
De Veensoldaten
John Brown
Annemarieke
A la claire fontaine
Een wereld zonder grenzen
Verlangt de Rus naar oorlogsbrand?
Uit der dagen grauwe zorgen
Freedom
Het leven tegemoet
Joods partizanenlied
Vrolijke jeugd
Le chant des partisans français
Broeders, het uur heeft geslagen
Der kleine trompeter
Het zonlicht tegemoet
El ejercito del Ebro
Op de purp'ren hei
Lied van de jonge garde
La marcha del 26 de julio
Een vreemde, arme snuiter
Jugend erwach!
Sarie Marais
Kriek aan de dag
Guantanamera
Solidariteitslied
Einheitsfrontlied
Klokke Roeland
Study war no more
Merk toch hoe sterk
De gedachten zijn vrij
My Bonnie
Daar zat een sneeuwwit vogeltje...
Si tous les gars du monde
Sovjet-land
What shall we do
Moskouse nachten
Adios muchachos
Katjoesja
Wij zijn jong
Jump down
Tansjoe-tansoej
Hoog op de gele wagen
Schoon lieveke
Warsjawanka
Geuzenlied
Minum kultani
Die Ossewa
Clementine
Alouette
1 mei in Moskou
Old Kentucky home
Die winter is verganghen
Vaarwel en goede nacht
Nederlands
Frans
Engels
Duits
Spaans
Bladmuziek
Keywords: liederen