De heerschappij van het beeld - Schevenhels, Leo (Antwerpen : Ontwikkeling, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Oorspronkelijk verschenen in"Volksopvoeding", juli-aug. 1956
Nederlands
Brochure
Keywords: beeldcultuur