Manifestatie Hand in Hand : 27 maart 1994 te Brussel [Bladmuziek] : liederenfolder. - Hand in Hand (Hand in Hand, 1994)
Deze brochure bevat volgende liederen
You can't forbid me
Lied der bannelingen
De moorsoldaten
Fascisme is moord
Hei ho!
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen