Socialistische liederen 1 mei 1979 [Bladmuziek] : 85 jaar BSP Vilvoorde. - BSP-afdeling Vilvoorde (Vilvoorde : BSP, 1979)
Deze brochure bevat teksten van volgende liederen
De lange weg
De internationale
ABVV mars
Mariannelied
Broeders verheft u ter vrijheid
Avanti popolo
Wat zullen wij drinken
Komt en reikt de handen
De jonge garde
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen