Les rapports Franco-Allemands de 1870 à 1914 : le crime capitaliste - Reuillard, Gabriel (Paris : Clarté, 1921)
Bibliotheek François Vercammen
Tekst van conferentie, gehouden op 11 februari 1921, Straatsburg.
Frans
Brochure