Dallas : portret van een Lokerse sociale woonwijk - Bellens, Jeanine; Meert, Freddy; Baetens, Jacqueline; Debbaut, Alain (Lokeren : Stedelijk Museum Lokeren Projectgroep Hoedhaar, 2010)
Mondelinge getuigenissen van de wijkbewoners
Boek uitgegeven naar aanleiding van de tentoonstellng georganiseerd door het Stedelijk Museum Lokeren in samenwerking met de projectgroep Hoedhaar van 15 oktober 2010 tot en met 9 janauri 2011
Nederlands
Monografie
Keywords: sociale woonwijken; Lokeren