Wij tokkelen en zingen [Bladmuziek] : een keur van melodieën voor mandoline, banjo, zang, gitaar, slaggitaar, ukelel en Hawaii-gitaar, solo of samenspel. - Haanraadts, Wim (Amsterdam : Poeltuyn.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Wij tokkelen en zingen
Manis E
Aloha Oe
Boo lele boo
Donkerbruine fonk'lende oë
Home sweet home on the prairie
Santa Lucia
Silver threads among the gold
Djoeli, Djoeli, Bintang Tiga
Beautiful Isle of Somewhere
Sarina
Terang Boelan
Honolulu home sweeet home
Lena van Eden
Home on the range
'n Liedje van verlange
Wiegenlied
Meisje mijner dromen
Guter Mond
Nederlands
Engels
Duits
Partituur
Keywords: partituren; liederen