Socialistische liederenavond [Bladmuziek] : op maandag 2 april 1951 in het feestlokaal Vooruit. (Gent : Comité voor Arbeidersopvoeding, 1951)
Deze brochure bevat volgende liederen
Als wij schrijden
ABVV marsch
Het lied der bevrijding
Kameraadschapslied
Socialistenmarsch
T' Is mei
Achturenmarsch
Het kanailje
De rode vaan
Mariannelied
Banierzang
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen