Tekst der liederen te zingen op het avondfeest te Gent [Bladmuziek] : 11 juni 1905. (Middelburg : Middelburgsche Zangvereniging "De Volksstem", 1905)
Deze brochure bevat volgende liederen
Aan de strijders
Ontwaakt
De arbeid
Aan de maan
Op 't kerkhof
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen