Inhuldiging monument E. Anseele : 50e verjaring TACB : internationaal zangfeest te Gent op 26 juni 1948 : uitvoering van socialistische liederen door de Socialistische Jeugd. (1948)
Deze bundel bevat volgende liederen
De jonge garde
Kom toch
Socialistenmarsch
Mariannelied
Banierzang
Vaandellied
Een vreemde arme snuiter
Als wij schrijden
Pionierslied
De gedachten zijn vrij
Broeders, verheft u ter vrijheid!
Saam zijn wij sterk
Kameraadschapslied
Nederlands
Brochure
Keywords: liederen