Volgorde voor muziek en zang [Bladmuziek] : 1. Het stemrecht voor allen - 2. Strijders op! - 3. Stemrecht-marche - 4. De Vlaamsche Marseillaise. (Gent : Boucaert.)
Deze brochure bevat volgende liederen
Het stemrecht voor allen!
Strijders op!
Stemrecht-marche
De Vlaamsche Marseillaise
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen