Rode strijdzangen [Bladmuziek] : 3de reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1928)
Deze bundel bevat volgende liederen
Rode jeugd
Meifee
Arbeiders-taal
Vrijheid
Gelijkheid
Broederlijkheid
Nederlands
Brochure
Keywords: partituren; strijdliederen