Roode strijdzangen [Bladmuziek] : 2de reeks = rode strijdzangen : 2de reeks. - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1928)
Deze bundel bevat volgende liederen
Rode vlag
Rijst het rood
Rode belijdenis
Volharding
Ballade van de rode zanger
Ons denken doodt men niet
Nederlands
Brochure
Keywords: partituren; strijdliederen