Drie roode strijdgezangen [Bladmuziek] - Broeckx, Jan; de Ridder, Eugeen (Antwerpen : Phalesius, 1922)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Roode Vlag
Rijst het Rood...
Roode Nelijdenis
Dedicator: Broeckx, Jan, dedicatee: Ursi, Jozef
Partituren: zangstem met klavierbegeleiding
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; stapliederen; strijdliederen