Twee partisanen - liederen [Bladmuziek]. - Broeckx, Jan; Coenen, Armand (Antwerpen : Metropolis, 1962)
Deze brochure bevat volgende liederen
Ballade der XIe brigade
Het bataljon Edgar André
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen