Kinderliederen [Bladmuziek] : vierde reeks - Broeckx, Jan (Antwerpen : Phalesius, 1922)
Deze brochure bevat volgende liederen
Kolonisten-leven
De Engelenwacht
Vaderlandsch Gebed
Het Wilde Paardje
Reuzegom!
Vriezeman!
Partituren voor : zang en klavier
Nederlands
Partituur
Keywords: partituren; liederen