Werktuig [Bladmuziek] : liedboek. (Utrecht : RASA.)
Dit liedboek bevat volgende liederen
De rode vlag
De rode steen der wijzen
Nieuw lied op den duren tijd
Drie borrels, twee verhalen en een vraag
Vrije expressie
Liedje voor de platenbazen
Een prins op een schimmel
Er was eens een mannetje
Ga door...
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren