Strijdliederen 2 [Bladmuziek]. - de Groot, G.; Schoonbeek, Tj. (NGVS, 1983)
Deze brochure bevat volgende liederen
Broeders, verheft u...
De wapens neer...
De Internationale
Morgenrood
Nooit, nooit!!
Vrijheids-lied
Solidariteits-lied
Eens
Hoort het rollen van de donder
Als de bank wordt overvallen
Ik zit als een boef...
Marianne
Aan de strijders
Socialisten-mars
Carmagnole
Over greppels en grenzen
De gedachten zijn vrij!
Wie delft?
Belle ciao
Fascisme is Moord
Kameraad, kom mee!
Op naar het licht
Zwart-rode vaandel
Vrede
Opmars der vrouwen
Brood en rozen
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; partituren