Vrede op aarde... - de Brouckère, Louis; Blume, Isabelle; Rolin, Henri (Brussel : Vrienden der Sovjet-Unie, 1936)
Bibliotheek E. Anseele
Bijzonder nummer van "Nieuw Rusland" gewijd aan de "Universeele Vredesbeweging"
Nederlands
Brochure
Keywords: vredesbewegingen