Mélanges (1950-1966) : douze années de présidence du sénat = Mengelingen (1950-1966) : twaalf jaren senaatsvoorzitterschap - Struye, Paul (Bruxelles : Ad. Goemaere, 1966)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Frans
Monografie
Keywords: politieke figuren