Project PBO97/26/157 : 'Een beleidsgerichte algemene survey van Vlaamse homoseksuele mannen en vrouwen' : basisrapport - Vincke, John (Gent : Universiteit Gent.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie
Keywords: homoseksualiteit